مرکز آموزش

آموزش نصب افزونه در وردپرس

با یکی دیگر از سری مقالات آموزش وردپرس در خدمت شما هستیم و این بار قصد داریم راجع به نصب افزونه ها صحبت کنیم. وردپرس با داشتن بیش از ۵۴ هزار افزونه امکاناتی شگرف را در اختیار شما قرار می دهد و شما می توانید با استفاده از این افزونه ها سایتی حرفه ای و قدرتمند را به مشتری خود ارائه دهید. با ذکر همین نکات درخواهید یافت که استفاده از افزونه های وردپرس امری غیرقابل انکار است. در این مقاله با آموزش نصب افزونه ها در وردپرس در خدمت شما هستیم. به دو شکل می توان افزونه ها را روی وردپرس نصب کرد. حالت اول نصب افزونه ها از طریق وردپرس و حالت دوم نصب افزونه ها از طریق CPanel است پس با ما همراه باشید.

نصب افزونه از طریق وردپرس

یکی از راه های مرسوم برای نصب افزونه ها پنل وردپرس است. پس از ورود به پنل وردپرس از منوی سمت راست روی افزونه ها کلیک کنید. با کلیک روی این گزینه پنجره ای باز می شود که شما می توانید تمام افزونه های نصب شده را مشاهده کنید و هرکدام از این افزونه ها را می توانید فعال، غیر فعال و یا ویرایش کنید. حال قصد داریم تا یک افزونه جدید را به این پنل اضافه کنیم.

 

 

برای این کار روی دکمه افزودن در بالای پنجره کلیک کنید تا وارد صفحه افزونه ها شوید. در این پنجره شما افزونه های زیادی را خواهید دید که در صورت احتیاج به هرکدام می توانید آن را دانلود کرده و استفاده کنید. اما اگر افزونه مورد نظر شما در پنجره موجود نبود نگران نباشید. شما می توانید به راحتی از فیلد جستجو با وارد کردن نام افزونه مورد نظر این کار را انجام داده و پس از یافتن نتیجه از طریق کلید هم اکنون نصب کن اقدام به نصب افزونه نمایید. پس از نصب افزونه کلید هم اکنون نصب کن به فعال کردن تغییر نام پیدا کرده است و تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که افزونه نصب شده را فعال نمایید.

حتما بخوانید : آموزش تغییر Mirror در CentOS

حالا شما افزونه مورد نظر را نصب و فعال کرده اید و فقط کافی است تا با مراجعه به لیست افزونه های خود آن افزونه را ببینید و می توانید برای تنظیمات بیشتر با ورود به افزونه اقدامات لازم را انجام دهید.

نصب افزونه از طریق CPanel

یکی دیگر از روش های نصب افزونه ها از طریق CPanel و یا به طور کلی نصب روی هاست است. برای این کار قدم اول رفتن به آدرس مورد نظر که پلاگین ها یا افزونه ها در آنجا قرار دارد است. در ……….. پس از ورود به File Manager باید به آدرس /public_html/wp-content/plugins/مراجعه کنید. تمام افزونه های شما در این مسیر قرار دارند. برای افزودن یک افزونه جدید شما ابتدا باید یک فیل زیپ شده از افزونه ای که تهیه کردید ساخته و سپس بر روی Upload در بالای صفحه کلیک کنید. بعد از پایان پیدا کردن آپلود فایل مورد نظر آن را از حالت فشرده خارج کنید. با کلیک راست و انتخاب گزینه Extract File مراحل خارج کردن فایل از حالت فشرده آغاز می شود و پس از پایان، پوشه آن در قسمت Plugin ها افزوده خواهد شد.

 

 

شما تمام کار را انجام داده اید و فقط نیاز است تا افزونه مورد نظر را فعال کنید. برای فعال کردن این افزونه می توانید با مراجعه به مسیر افزونه ها در پنل وردپرس عملیات فعال سازی را انجام دهید که قبلا در بالا گفته شده بود.

نصب افزونه بر روی Direct Admin کاملا مشابه CPanel است و تفاوت آن در نوع نمایش گزینه ها است.

  • 0 کاربر این را مفید یافتند
آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

مقالات مربوطه

آموزش افزایش سرعت وردپرس با ۱۰ تکنیک طلایی

فرقی ندارد از آن دسته وبمسترانی باشید که فقط هدف‌تان سئو کردن سایت و رسیدن به صفحات اول گوگل...

انتقال سایت وردپرسی به دو روش با افزونه و دستی

شما به عنوان یک طراح سایت وردپرسی، بعد اینکه کارتان تمام شد و تست‌های مورد نیاز را روی لوکال...

آسیب‌پذیری خطرناک در پلاگین File Manager وردپرس

به تازگی آسیب پذیری بسیار خطرناکی در پلاگین File Manager وردپرس کشف شده است که در حال حاضر بیش...

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست (Xampp)

بسیاری از افرادی که می خواهند تازه طراحی سایت با وردپرس را یاد بگیرند نیاز به فضایی برای تمرین...

۱۵ افزونه سئو برتر وردپرس

در حال حاضر وردپرس افزونه های بسیاری را با اهداف مختلف ارائه داده است. افزونه های سئو وردپرس...