مرکز آموزش

چرا هاست وردپرس؟

 

سیستم مدیریت محتوای وردپرس طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است؛ اگر شما هم جزء این افراد هستید و می خواهید وبلاگ یا سایت خود را توسط این سیستم طراحی و پشتیبانی کنید، بهتر است علاوه بر آموزش های لازم برای کار با این سیستم، اطلاعاتی در مورد انواع هاست ها داشته باشید تا با توجه به نیاز سایت خود هاستی را انتخاب کنید که بیشترین کارایی را برای شما داشته باشد.

چرا هاست وردپرس؟

همانطور که می دانید سیستم مدیریت محتوای وردپرس شامل قالب ها و افزونه های فراوانی است که روز به روز به تعداد آن ها اضافه می شود. همچنین سرعت به روزرسانی نسخه های وردپرس بسیار بالا است.

برای سایت هایی که توسط این سیستم پشتیبانی می شوند و بازدید های متوسط یا بالایی دارند، بهتر است از هاست وردپرس استفاده کنید تا کیفیت و کارایی افزونه ها حفظ شود. این نوع هاست ها مطابق با نیازهای وردپرس تنظیم شده اند، بر روی سرورهای قدرتمندی که مخصوص وردپرس است قرار دارند، از آخرین نسخه وردپرس ( فارسی ) به خوبی پشتیبانی می کنند و به راحتی می توانید سایت خود را بر روی این نوع هاست ها منتقل کنید. هسته اصلی وردپرس از PHP و MySQL تشکیل شده است که هاست مخصوص به آن نیز از نسخه های مختلف PHP و MySQL پشتیبانی می کند و امنیت بیشتری برای سایت شما مهیا می کند. استفاده از هاست وردپرس سرعت لود شدن صفحات سایت را بالا می برد، مجهز به فایروال و آنتی ویروس های به روز شده است و شما می توانید به صورت روزانه و یا هفتگی backup تهیه کنید.

حتما بخوانید: امنیت سایت در هاست اشتراکی- بخش اول

آیا هاست وردپرس با هاست معمولی تفاوت دارد ؟

بسیاری از شرکت هایی که تحت عنوان فروش و خدمات میزبانی وب فعالیت می کنند، نوعی از محصولات خود را با نام هاست وردپرس به مشتریان ارایه می دهند. کارشناسان این شرکت ها آخرین نسخه ی وردپرس را بر روی هاست معمولی آپلود می کنند و پکیج ها و سرویس های مخصوص وردپرس را بر روی هاست نصب می کنند و پس از انجام آزمایش های مختلف، آن ها را در اختیار کاربران قرار می دهند. در واقع هاست وردپرس نمونه ی بهینه شده ی هاست معمولی است.

کاربرانی که به طور مستقیم از هاست وردپرس استفاده می کنند وقت کمتری را صرف راه اندازی سایت خود می نمایند و نیازی به داشتن اطلاعات در رابطه با تنظیمات هاست ندارند.

شما می توانید به سراغ شرکت هایی بروید که هاست وردپرس رایگان در اخیارتان قرار می دهند اما باید به طور رایگان تبلیغات آن ها را در سایتتان قرار دهید. از دیگر انواع هاست ها می توان به هاست وردپرس به اشتراک گذاشته اشاره کرد، این نوع هاست در واقع یک سرور دارد که بین کاربران به اشتراک گذاشته می شود و اگر سایتی بازدید زیادی داشته باشد باعث ایجاد ترافیک در سرتاسر سرور می شود با وجود چنین مشکلاتی طرافداران زیادی دارد و کاملا مقرون به صرفه است.

  • 0 کاربر این را مفید یافتند
آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

مقالات مربوطه

آموزش افزایش سرعت وردپرس با ۱۰ تکنیک طلایی

فرقی ندارد از آن دسته وبمسترانی باشید که فقط هدف‌تان سئو کردن سایت و رسیدن به صفحات اول گوگل...

انتقال سایت وردپرسی به دو روش با افزونه و دستی

شما به عنوان یک طراح سایت وردپرسی، بعد اینکه کارتان تمام شد و تست‌های مورد نیاز را روی لوکال...

آسیب‌پذیری خطرناک در پلاگین File Manager وردپرس

به تازگی آسیب پذیری بسیار خطرناکی در پلاگین File Manager وردپرس کشف شده است که در حال حاضر بیش...

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست (Xampp)

بسیاری از افرادی که می خواهند تازه طراحی سایت با وردپرس را یاد بگیرند نیاز به فضایی برای تمرین...

آموزش نصب افزونه در وردپرس

با یکی دیگر از سری مقالات آموزش وردپرس در خدمت شما هستیم و این بار قصد داریم راجع به نصب افزونه...