مرکز آموزش

آموزش تنظیمات وردپرس (WordPress)

یکی از رسالت های ما آموزش وردپرس به همه علاقه مندانی است که قصد دارند تا با نام خود را به دنیای بزرگ طراحان سایت با وردپرس اضافه کنند. اما پیش از هرچیزی باید با امکانات زیادی که وردپرس در اختیار آنان قرار داده آشنا شوند. آموزش تنظیمات وردپرس یکی از بخش هایی است که هرکسی باید به درستی نسبت به آن شناخت کافی داشته باشد. از این رو تصمیم داریم تا در این مقاله شما را با تنظیمات وردپرس آشنا کنیم. پس از ورود به پنل وردپرس در پنجره سمت راست روی دکمه تنظیمات کلیک کنید.

تنظیمات عمومی

به طور خلاصه در این صفحه شما می توانید یکسری تنظیمات کلی مانند عنوان سایت، تنظیم تاریخ و زمان، بیوگرافی سایت، تعیین ایمیل اصلی و زبان سایت را اعمال کنید.

تنظیمات نوشتن

در این قسمت شما می توانید تنظیماتی مربوط به نوشتن را انجام دهید که از جمله آنها می توان به تعیین دسته بندی پیش فرض نوشته ها برای دسته بندی مطالب و بخش های سایت، ساختار پیش فرض نوشته که این گزینه به صورت پیش فرض روی استاندارد قرار دارد اما آن را می توان تغییر داد، تعیین سرویس دهنده ایمیل و همچنین تعیین دسته ای از نوشته ها برای ارسال گروهی ایمیل اشاره کرد.

 

تنظیمات خواندن

در واقع بخش تنظیمات خواندن مربوط به صفحه اصلی سایت شما است و می توانید نوع نمایش صفحات و یا برگه ای که می خواهید به عنوان صفحه اول نمایش داده شود را تعیین کنید. بخش دیگر مربوط به تعیین میزان مطالب نمایش داده شده در هر صفحه است. بیشترین تعداد نوشته‌ها در Feed یا RSS، میزان نمایش تعداد کلمات برای هر Feed یا RSS مانند خلاصه مطالب و تعیین اینکه آیا موتورهای جستجو مانند گوگل به سایت شما حساس باشند و آن را ایندکس کنند یا اصلا اجازه ندارند به سایت شما دسترسی داشته باشند.

تنظیمات گفت و گوها

در منوی مربوط به تنظیمات گفت و گوها می توانید تغییرات زیادی را اعمال کنید. تغییرات زیادی در این صفحه وجود دارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

در بخش گزینه های پیش فرض نوشته شما می توانید با فعال کردن گزینه «کوشش برای آگاه کردن ‌همه ی وبلاگ هایی که پیوندشان در ‌این نوشته است» اگر نوشته ای از سایت خود را به وبلاگی که با وردپرس ساخته شده لینک می دهید آنان از این موضوع از طریق دیدگاه مطلع کنید.

گزینه «اجازه دادن به دیگر سایت ها برای فرستادن بازتاب بر نوشته های تازه» دیگر گزینه ای است که می توان با فعال یا غیرفعال کردن آن امکان بازتاب برای نوشته های خود را فراهم کنید.

دو گزینه «اجازه دادن به دیگر سایت ها برای فرستادن بازتاب بر نوشته های تازه» و «اجازه ی گذاشتن دیدگاه برای نوشته های جدید» نیز به ترتیب امکان بازنشر نوشته های خود و امکان گذاشتن دیدگاه توسط بازدیدکنندگان را فراهم می کند.

ثبت نظرات بازدیدکنندگان از سایت شاید در نگاه اول زیاد مهم نباشد، اما علاوه بر اهمیت شما می توانید تنظیمات زیادی را روی این گزینه اعمال کنید. به طور مثال شما می توانید تنظیماتی مانند ثبت نظر همزمان با ثبت ایمیل در سایت باشد، یا تنها کسانی مجاز به ثبت نظر هستند که در سایت ثبت نام کرده باشند. حالت دیگر می توانید یک تاریخ انقضا برای نظرات تعیین کنید. به این صورت که اگر مدت زمان مشخصی از تاریخ نشر پست گذشت دیگر کسی مجاز به دادن نظر در مورد آن پست نباشد. به این صورت شما می توانید نظر مخاطبان را به سوی پست های جدیدتر در سایت جلب کنید.

اگر میزان بازدید از سایت شما زیاد باشد و کاربران نظرات زیادی را زیر پست های شما می گذارند می توانید نظرات را صفحع بندی کنید و تعداد پست های نمایش داده شده را تعیین کنید.

مطلع شدن شما به عنوان مدیر سایت هنگامی که کاربران نظرات خود را اعمال می کنند از دیگر بخش های موجود در این بخش است. همچنین تنظیم دیگر این بخش این است که تمام نظرات اعمال شده اول باید مورد تایید شما قرار بگیرد بعد انتشار پیدا کند و اگر کاربری نظر تایید شده قبلی داشت و نظرات دیگری اعمال کرد به صورت خودکار و بدون مجوز مدیر منتشر شود.

بسیاری از کاربران ممکن است که دیدگاه های خود را به صورت اسپم شده ارسال کنند. شما از قسمت بررسی دیدگاه ها می توانید با تعیین کلمات تعریف شده دیدگاه ها را به صف بررسی ارسال کنید، این کار همچنین برای نظراتی که میزان خاصی از لینک در محتوا باشند هم قابل تنظیم است.

سیاه نامه ی دیدگاه ها قسمتی است که از این بخش می توانید تعیین کنید تا چه کسانی مجاز به ارسال دیدگاه هستند. در واقع این تنظیمات می توانند مربوط به یک دامنه خاص، ایمیل های خاص، یک رنج آی پی و … باشند.

شما از قسمت نیم رخ ها قادر خواهید بود تا یک آواتار بری مخاطبان خود تعیین کنید، به این صورت که این آواتارها می توانند براساس تصاویر پیشفرض باشند و به صورت تصادفی انتخاب شوند.

تنظیمات رسانه

در بخش تنظیمات رسانه شما می توانید قالب تصاویر خود را تعیین کنید. ممکن است تصاویری بعد از بارگذاری برش بخورند که شما می توانید تنظیمات این بخش را مدیریت کنید تا تصاویر نمایش داده شده به اندازه کادرهایی باشد که شما آن را اعمال کردید. لازم به ذکر است شما می توانید تصاویر را به صورت ماهانه و سالانه طبقه بندی کنید و از روی هم انباشته شدن آنها جلوگیری کنید.

پیوندهای یکتا

آخرین بخش از پنل تنظیمات پیوندهای یکتا است. این صفحه مربوط به مدیریت تنظیمات مربوط به آدرس ها در وردپرس است. یکی از ویژگی های منحصر به فرد وردپرس همین پیوندهای یکتا است. شما می توانید از طریق اعمال تغییرات روی این بخش هر مانوری را روی آدرس دهی برای نوشته های خود اعمال کنید. این تنظیمات می توانند تاثیر بسزایی روی سئو سایت شما داشته باشند در صورتی که ساختار اصولی آن رعایت شود.

 

  • 0 کاربر این را مفید یافتند
آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

مقالات مربوطه

آموزش افزایش سرعت وردپرس با ۱۰ تکنیک طلایی

فرقی ندارد از آن دسته وبمسترانی باشید که فقط هدف‌تان سئو کردن سایت و رسیدن به صفحات اول گوگل...

انتقال سایت وردپرسی به دو روش با افزونه و دستی

شما به عنوان یک طراح سایت وردپرسی، بعد اینکه کارتان تمام شد و تست‌های مورد نیاز را روی لوکال...

آسیب‌پذیری خطرناک در پلاگین File Manager وردپرس

به تازگی آسیب پذیری بسیار خطرناکی در پلاگین File Manager وردپرس کشف شده است که در حال حاضر بیش...

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست (Xampp)

بسیاری از افرادی که می خواهند تازه طراحی سایت با وردپرس را یاد بگیرند نیاز به فضایی برای تمرین...

آموزش نصب افزونه در وردپرس

با یکی دیگر از سری مقالات آموزش وردپرس در خدمت شما هستیم و این بار قصد داریم راجع به نصب افزونه...